gez-xavier-mansfield-I mkJxsx8kA-unsplash

In the zone

Studio Workouts

Studio Christie's

Vernoemd naar de vorige 'bewoner' van ons monumentale pand aan de Cornelis Schuytstraat - veilinghuis Christie's. De volgende groepsfitness wordt gegeven in Studio Christie's:

 • BodyPump® De originele barbell-les die je hele lichaam versterkt. Daag al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft!

 • BodyCombat® Een high-energy workout, geïnspireerd op oosterse vechtsporten met bewegingen uit karate, taekwondo, kung fu, kickboxing en tai chi. In no-time krijg je een geweldige conditie en word je sterker.

 • BodyAttack® Een krachtige workout op een lekkere beat, voor zowel beginners als gevorderden. De combinatie van atletische bewegingen en krachtoefeningen zorgt ervoor dat je je hele lichaam traint.

 • Athletic Een high-intensity interval training van 30 minuten. De focus ligt op verbetering van je wendbaarheid, je reactievermogen en explosieve kracht. Het beste van alles: je behaalt de resultaten waar je naar op zoek bent.

 • BBB Werken aan je kracht, balans, vitaliteit en conditie. Doordat je diverse materialen gebruikt train je altijd op een gevarieerde manier, waardoor geen enkele training hetzelfde is.

 • Zaktraining Een van de meest effectieve manieren om vet te verbranden, spieren op te bouwen en natuurlijk je conditie te verbeteren. Daarnaast leer je boks- en traptechnieken in combinaties zonder lichamelijk contact.

 • Box & Strength Een High Intensity Training waarin boksen gecombineerd wordt met kracht. Werk aan kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en fun! Tijdens de training word je gecoacht door onder andere het gebruik van hartslagzones. Je traint dus altijd op je eigen niveau.

 • Group Cycle Een uitdagende les van 30 of 60 minuten waarin je conditie snel verbetert en altijd op je eigen niveau! Daarnaast is het de calorieënkiller onder de groepsfitness. Wij werken met het unieke Technogym Group Cycle® concept waarbij geweldige video’s worden gecombineerd met muziek en statistieken om zo de beste prestaties te bereiken.

 • Les Mills Core De revolutionaire core-workout voor een sterker lichaam en een slanke taille. Je core krijgt in slechts 30 minuten een uitdagende workout en verbetert je functionele kracht.

Zen Studio

De Zen Studio op de tweede verdieping is voorzien van vloerverwarming en verwarmingspanelen waardoor de studio tot 40 °C verwarmd kan worden. Yin, Vinyasa en Hatha worden in de hot-variant gegeven:

 • Ashtanga Yoga Werken, bewegen en opletten: het is een van de meest uitdagende yogavormen waarin je een vaste serie van houdingen uitvoert.

 • Hatha Yoga Een klassieke vorm van yoga, toegankelijk voor iedereen. Tijdens deze les wisselen dynamische en verstilde houdingen elkaar af. Helpt stress verminderen, geeft energie en brengt innerlijke rust en ontspanning.

 • Vinyasa Yoga Een vloeiende en dynamische vorm van yoga waar verschillende houdingen elkaar afwisselen op het ritme van de ademhaling - helpt tegen onrust en heeft een positief effect op het zelfvertrouwen.

 • Yin Yoga Bij deze zachte yogavorm oefen je een serie zittende of liggende houdingen waarbij de spieren ontspannen blijven en waarbij je een lichte druk uitoefent op gewrichten en bindweefsel.

 • Barre Op maat gemaakt door professionele dansers die ook actief zijn in de fitness. Door de specifieke en zeer effectieve danstechnieken werk je aan een krachtige, mooie en flexibele fysiek in combinatie met een goede balans en houding.

 • Meditatie Leer je stressniveaus te beheersen met tools die je emotionele en mentale welzijn verbeteren. De les start met een intentie, vervolgens een aantal ademhalingsoefeningen en sluit af met een zittende meditatie.

 • Pilates Alles komt samen in deze les: je houding, kracht, coördinatie, flexibiliteit, balans en ademhaling. Leer je 'powerhouse' spieren beheersen met bewegingen geïnspireerd op de danswereld en ervaar een andere manier van krachttraining.

Schuyt Loft en van der Schaar Loft

In deze studio's op de eerste verdieping krijg je the best of both worlds: intensief trainen in kleine groepen van max. 4 personen met de aandacht van een personal trainer.

Elke Small Group Training wordt op maat gemaakt door een trainer van Fit by Gilly. Dat betekent dat iedere training binnen eenzelfde concept valt, maar geen enkele training inhoudelijk hetzelfde is. De volgende Small Group Trainingen worden gegeven in de Lofts:

 • Fit De full body training die je op iedere manier fitter dan fit maakt.

 • Centre Begin bij je kern, letterlijk.

 • Booty Need we say more?

Studio Workouts

Een high-intensity Boxingles of liever een low-intensity (hot) Yogales? Kijk welke groepsfitness het beste aansluit op jouw wensen en boek een workout in de MyWellness-app.

Lid worden

Een high- of low-intensity workout, altijd de juiste persoonlijke begeleiding en tot rust komen in onze wellness. Met het SportCity Cornelis Schuyt membership heb je altijd onbeperkt toegang tot al onze faciliteiten.