huum-NHLS5hOSH0c-unsplash

Na inspanning komt ontspanning

Wellness

  Kleedkamers

  Neem de spullen die je nodig hebt mee naar de club of Workout Studios en laat alles van waarde achter in de lockers. De ruime kleedkamers van Cornelis Schuyt bieden genoeg ruimte zodat jij je in alle kalmte kunt voorbereiden op een (hot) Yoga-les in de Zen Studio, tot rust kan komen na een high-intensity workout of kunt relaxen in de Wellness.

  Sauna en Stoombad

  Na een intense workout mag je jezelf best belonen. Kom genieten van de warmte en ontspanning die de sauna en het stoombad te bieden hebben. Eindig je spa-sessie met een verfrissende koude douche. Dit geeft je niet alleen voor een heerlijk gevoel, het creëert ook een betere bloedsomloop en verhoogt je weerstand.

  Marie Stella Maris

  Onze wellness-area en douches zijn uitgerust met de fijnste Marie Stella Maris producten. Marie Stella Maris ontwikkelt producten met aandacht voor detail, creëert originele geuren en maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten. De shampoo, conditioner en body cleanser zijn gericht op het hydrateren, voeden en herstellen van huid en haar. Verwennerij in haar puurste vorm.

  Lid worden

  Een high- of low-intensity workout, altijd de juiste persoonlijke begeleiding en tot rust komen in onze wellness. Met het SportCity Cornelis Schuyt membership heb je altijd onbeperkt toegang tot al onze faciliteiten.