FysioCity

Je gezonde lifestyle compleet

Services

  Fitness

  De fitnessruimte van SportCity Cornelis Schuyt is voorzien van de nieuwste Technogym apparatuur, met als special het Biocircuit. Een uniek training concept waarbij je in korte tijd een maximaal rendement haalt uit een training.

  Verdeeld over twee etages, met op de begane grond de vrije trainingsruimte en op de eerste etage de cardio en vaste krachttoestellen, natuurlijk met begeleiding van onze trainers.

  Studio's

  Helemaal zen door een (hot)yogales of ga je liever voor een intense BodyPump? In onze Studio's is er altijd iets wat aansluit op jouw wensen - voor elk doel geschikte groepsfitness onder begeleiding van topinstructeurs.

  Personal Training

  Op welk punt je ook bent, de personal trainers van SportCity Cornelis Schuyt zorgen er altijd voor dat je alles uit jezelf haalt. Behaal je persoonlijke doelen niet alleen, maar verleg ook je grenzen naarmate je vordert in het proces. Elke training wordt op maat gemaakt, zodat jouw kracht centraal staat.

  InBody 770

  De InBody 770 Body Composition Analyzer® gaat verder dan een traditionele lichaamsanalyse. De analyse biedt namelijk twee soorten resultaten: één met de lichaamssamenstelling en één met het lichaamswater. De lichaamssamenstelling staat voor het percentage bot, vet, water en spieren in het lichaam. Met de resultaten van de analyse weet je precies welk behandelingsplan het beste aansluit op jouw lichaam en doelen.

  Voedingsdeskundigen

  De in-house voedingsdeskundigen van Gut's n Glory gaan samen met jou op zoek naar de optimale concentratie van voedingsstoffen in je lichaam. Met behulp van verschillende onderzoeken stellen zij jouw perfecte plan samen. Afvallen, aankomen of gericht werken aan je spieropbouw – ongeacht je persoonlijke doel, zij helpen je verder.

  Fysiotherapie

  Team FysioCity Amsterdam bestaat uit een groep ervaren, gemotiveerde en getalenteerde fysiotherapeuten en is een perfecte toevoeging aan SportCity Cornelis Schuyt. De verschillende specialisten staan voor je klaar en luisteren naar jouw verhaal. Zo ben je altijd verzekerd van de beste zorg - van revalidatie tot performance verbetering. Zoals ze zelf zeggen: "Pijnvrij bewegen is een zegen".

  Handdoekenservice

  Speciaal voor al onze leden hebben we een handdoekenservice. Dat betekent dat je zelf geen handdoek mee hoeft te nemen, deze krijg je van ons. Geniet zorgeloos van je high- of low-intensity workout en lever de handdoek hierna in op de daarvoor aangewezen plek.