FysioCity

Je gezonde lifestyle compleet

Services

Fitness

SportCity Cornelis Schuyt is volledig ingericht met de allernieuwste Artis-lijn fitnessapparatuur van TechnoGym met als aanvulling: het Biocircuit™ - een volledig begeleide cardio en strength trainingsbeleving.

Met je persoonlijke polsbandje verzamel je onder andere de prestaties van al je fitness-activiteiten in de club, die worden opgeslagen in de Mywellness Cloud. Zo kunnen wij je persoonlijk blijven begeleiden en zorgen voor de ultieme workout ervaring.

InBody 770

De InBody 770 Body Composition Analyzer® gaat verder dan een traditionele lichaamsanalyse. De analyse biedt namelijk twee soorten resultaten: één met de lichaamssamenstelling en één met het lichaamswater. De lichaamssamenstelling staat voor het percentage bot, vet, water en spieren in het lichaam. Met de resultaten van de analyse weet je precies welk behandelingsplan het beste aansluit op jouw lichaam en doelen.

Personal Training

Op welk punt je ook bent, de trainers van Fit by Gilly zorgen er altijd voor dat je alles uit jezelf haalt. Behaal je persoonlijke doelen niet alleen, maar verleg ook je grenzen naarmate je vordert in het proces. Elke training wordt op maat gemaakt, zodat jouw kracht centraal staat.

Voedingsdeskundigen

De in-house voedingsdeskundigen van Team FysioCity Amsterdam gaan samen met jou op zoek naar de optimale concentratie van voedingsstoffen in je lichaam. Met behulp van een bloedtest, bloeddrukanalyse en cholesterolmeting stellen zij jouw perfecte plan samen. Afvallen, aankomen of gericht werken aan je spieropbouw – ongeacht je persoonlijke doel, zij helpen je verder.

Fysiotherapie

Team FysioCity Amsterdam bestaat uit een groep ervaren, gemotiveerde en getalenteerde fysiotherapeuten en is een perfecte toevoeging aan SportCity Cornelis Schuyt. De verschillende specialisten staan voor je klaar en luisteren naar jouw verhaal. Zo ben je altijd verzekerd van de beste zorg - van revalidatie tot performance verbetering. Zoals ze zelf zeggen: "Pijnvrij bewegen is een zegen".

Handdoekenservice

Speciaal voor al onze leden hebben we een handdoekenservice. Dat betekent dat je zelf geen handdoek mee hoeft te nemen, deze krijg je van ons. Geniet zorgeloos van je high- of low-intensity workout en lever de handdoek hierna in op de daarvoor aangewezen plek.

Lid worden

Een high- of low-intensity workout, altijd de juiste persoonlijke begeleiding en tot rust komen in onze wellness. Met het SportCity Cornelis Schuyt membership heb je altijd onbeperkt toegang tot al onze faciliteiten.