PT

Personal Training

  Personal Training

  Personal Training bij Cornelis Schuyt geeft fit- en gezondheid een nieuwe betekenis - het gaat veel verder dan training alleen. Het sluit niet alleen perfect aan bij jou als persoon, maar op deze manier haal je altijd het maximale uit jezelf. Behaal je doelen niet alleen, maar verleg je grenzen naarmate je vordert in je proces. Elke sessie wordt op maat gemaakt, zodat de kracht van het individu centraal staat.

  SportCity Cornelis Schuyt is ontzettend blij met onze partners. De trainers geven namelijk niet alleen personal training, maar zijn ook verantwoordelijk voor alle Small Group Trainingen in de Loft.

  Small Group Training

  Tijdens de Small Group Trainingen krijg je het ultieme duo: intensief trainen in groepsverband met de aandacht van een personal trainer. Elke training wordt op maat gemaakt door een van onze Personal Trainers. Dat betekent dat iedere training binnen eenzelfde concept valt, maar geen enkele training inhoudelijk hetzelfde is.

  Persoonlijke begeleiding staat centraal, daarom heeft elke training een maximum van drie personen. Je verbrandt 500+ calorieën, verbetert je conditie en bouwt tegelijkertijd kracht op. Een fantastische toevoeging aan je fitnessroutine. 

  De trainingen vinden plaats op de eerste verdieping in de van der Schaar Loft.

  Groepsfitness

  Onze groepsfitness wordt gegeven in de Workout Studios. Van high-intensity zaktraining, BodyPump, Cycle of Booty&Abs in Studio Christie's tot low-intensity Barre, Pilates of verschillende (hot) Yoga in de Zen Studio.