Ritesh Hackmann Personal Trainer

Ritesh Hackmann - Personal Trainer

Wat is je naam en de naam van jouw bedrijf? Ritesh Hackmann en Hackmann Performance.

Op welke clubs geef je personal training? SportCity Cornelis Schuyt.

Op welke dagen ben je aanwezig op de club(s)? Elke dag, maandag tot en met zondag.

Welke opleiding(en) heb je gevolgd?

  • Sport en bewegingsco√∂rdinator (Hilversum)

  • Dutch Hda Fitness Trainer

  • Dutch Hda Personal Trainer Specialist

Wat is jouw specialisme? Op esthetisch gebied, het helpen met aankomen of afvallen en het helpen bij een gezonde lifestyle.

Welke certificaten heb je behaald?

  • Dutch Hda Lifestyle

  • Dutch Hda Breaking Down movements

Wat is jouw visie op fitness? Fitness is voor mij meer dan een fysieke activiteit. Fitness is een lifestyle, een reis van toewijding en het werken aan de beste versie van jezelf.

Waar ligt jouw kracht en hoe lever jij SportCity-waardige service voor jouw klanten? Mijn kracht als personal trainer ligt niet alleen bij het altijd klaarstaan voor mijn klanten maar ook op een professionele manier hen te begeleiden naar hun doelen.

Waarom ben je Personal Trainer geworden? Op jonge leeftijd ben ik zelf begonnen met krachttraining, ik was simpel gezegd ontevreden over mijn lichaam en wilde verandering. Ik had al snel door dat er veel meer bij kwam kijken dan een paar keer per week een uurtje trainen. Ik begon met kennis opdoen en die kennis gebruiken in mijn eigen maar ook in de trainingen van mijn vrienden en familie. Ik vond het geweldig om resultaat bij anderen te zien en wilde al graag meer mensen helpen naar hun fitnessdoelen. Maanden en jaren gingen voorbij en ik bleef mij bezig houden met fitness en kreeg een passie voor het helpen van anderen.

Het zien van positieve resultaten bij anderen geeft mij een onbeschrijfelijke gevoel van voldoening, Het is mijn missie geworden om anderen te helpen naar hun fitnessdoelen en een gezonde lifestyle

In elke klant zie ik niet alleen iemand met fitnessdoelen, maar een klant met potentie. Ik zie het als samenwerking tot verandering en groei. Dus waarom ik personal trainer ben geworden ? Omdat er niks geweldiger is dan mijn klanten met een goed gevoel naar huis te laten gaan. Het is mijn passie en sta klaar om jou verder te helpen!

Wil je een afspraak bij mij maken? Neem dan contact op via hackmannperformance@hotmail.com of bel mij op +31624495082. Tot snel!