HEADER - temporary

  Welkom bij SportCity Cornelis Schuyt

  In het monumentale pand aan het Vondelpark - voormalig veilinghuis Christie's - vind je de nieuwste SportCity club. Onder begeleiding van onze experts werk je hier aan jouw gezonde leefstijl. Dat kan in onze grote en rustige fitness, indrukwekkende groepsles ruimte of in kleine groepjes in de Loft. Daarnaast kun je volledig tot rust komen in onze wellness of Zen Studio en genieten van al het lekkers dat ons Café te bieden heeft.

  Bekijk hier ons membership en word onderdeel van de Cornelis Schuyt ervaring.

  STUDIO WORKOUTS

  Studios

  Helemaal zen door een (hot)yogales of ga je liever voor een intense BodyPump? In onze Studio's is er altijd iets wat aansluit op jouw wensen - voor elk doel geschikte groepsfitness onder begeleiding van topinstructeurs.

  PT

  Personal Training

  Personal Training op basis van jouw dromen en doelen of liever een Small Group Training? De gespecialiseerde trainers zijn aangesloten bij SportCity en staan dagelijks voor je klaar. Ze zorgen ervoor dat geen enkele training hetzelfde is en jij met plezier komt sporten.

  WELLNESS

  Wellness

  Kom na een ultieme workout tot rust in de wellness-area en sluit je sportsessie af in de sauna of het stoombad.

  risen-wang-20jX9b35r M-unsplash

  Services

  Met het SportCity Cornelis Schuyt membership heb je onbeperkt toegang tot al onze services. Zoals fitness, groepslessen, small group trainingen door onze personal trainers, maar ook fysiotherapie, voedingsadvies, handdoeken service en onze luxe wellness behoren tot het lidmaatschap.

  MOODS

  MOODS Coffee & Brunch

  Dat gezond ook lekker kan zijn, proef je bij MOODS. Bestel wat lekkers aan de bar en neem plaats in de lounge met een krantje of magazine. MOODS serveert dagelijks de lekkerste koffie, healthy smoothies en gerechten.

  Lid worden

  Een high- of low-intensity workout, altijd de juiste persoonlijke begeleiding en tot rust komen in onze wellness. Met het SportCity Cornelis Schuyt membership heb je altijd onbeperkt toegang tot al onze faciliteiten.