membership

  Vind snel je antwoord op vragen over het membership van SportCity Cornelis Schuyt.

  Wat is de duur van een membership bij SportCity?

  Je kan kiezen voor een membership met een looptijd van 1 of 2 jaar. Ook hebben we een membership dat per periode (4 weken) opzegbaar is. Hoe langer het membership duurt, hoe goedkoper het is.

  Moet ik inschrijfgeld betalen?

  Ja, bij SportCity hanteren we inschrijfgeld. Dit is eenmalig €99,99. Hiervoor krijg je een polsbandje en een Technogym-polsbandje waarmee je al je sportresultaten bij kunt houden in de MyWellness-cloud. Zo haal je het maximale uit je training!

  Vanaf welke leeftijd kan ik een membership afsluiten en vanaf welke leeftijd kan ik sporten?

  Vanaf 18 jaar mag je bij SportCity een membership afsluiten en zelfstandig sporten.

  Als je tussen de 12 en 16 jaar bent kun je alleen een membership afsluiten wanneer je ouders of voogd meetekenen. Sporten kan dan alleen onder begeleiding van iemand van 16 jaar of ouder. Meld je daarom altijd samen aan de frontdesk om binnen te komen.

  Ben je tussen de 16 en 18 jaar, dan moet een van je ouders/voogd ook mee tekenen. Je mag daarna wel zelfstandig komen sporten.

  Kan ik mijn membership tijdelijk pauzeren?

  Op medische gronden of in geval van zwangerschap is het mogelijk je membership te bevriezen voor een periode van minimaal 1 en maximaal 6 periodes (1 periode is 4 weken). Je membershipsgeld wordt gedurende de bevriesperiode gewoon geïncasseerd. Na de bevriesperiode worden deze periodes niet in rekening gebracht. Indien je abonnement nog een minimale looptijd heeft, wordt de minimale looptijd verlengd met het aantal verrekende perioden. Neem contact op met de club waar je sport om dit te regelen.

  Wordt mijn membership stilzwijgend verlengd?

  Na je contractperiode van 1 maand, 1 jaar of 2 jaar kun je je membership opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand. Zeg je je membership niet op, dan loopt het maandelijks door conform Wet van Dam. 

  Hoeveel faciliteiten kan ik reserveren?

  Natuurlijk wil je graag jouw favoriete groepsfitness volgen. Daarom kan je maximaal 2 weken van tevoren een reservering doen met je eigen gegevens. Je kan per dag in de toekomst 1 faciliteit reserveren. Op de huidige dag kan je onbeperkt faciliteiten reserveren.