Algemeen

  Vind snel je antwoord op algemene vragen over SportCity Cornelis Schuyt.

  Kan ik een rondleiding aanvragen?

  Ben je benieuwd hoe onze club er van binnen uitziet, maar wil je nog niet vastzitten aan een abonnement? Geen probleem: we geven je graag een vrijblijvende, gratis rondleiding. Zo kunnen we kennismaken met elkaar en je vragen beantwoorden.

  Wat is de tevredenheidsgarantie?

  Je mag binnen 28 dagen het membership beëindigen als je vindt dat het niet overeen komt met de verwachting van dit membership. Je moet wel minimaal 5x een geregistreerd bezoek hebben gebracht aan SportCity. Er vindt geen restitutie plaats van het inschrijfgeld en de contributie over de eerste periode.

  Ik ben mijn polsbandje verloren, wat nu?

  Aan de frontdesk op de club kun je dan een nieuw polsbandje aanschaffen. De kosten hiervan zijn € 7,50.

  Kan ik direct beginnen met sporten als ik me heb ingeschreven?

  Ja, je kunt, nadat je een bevestiging per mail hebt ontvangen, direct bij ons beginnen met sporten bij de club waar je je hebt ingeschreven. Je hebt dan nog geen pasje, maar deze zal bij je eerstvolgende bezoek klaarliggen bij de frontdesk. Na ontvangst van het SportCity polsbandje kun je bij alle clubs sporten.

  Wat is het Get Started Program?

  Het Get Started Program is een begeleidingsprogramma van 13 weken waarin je wekelijks minimaal 1 keer dient te sporten. Je doorloopt een stappenplan, welke precies aangeeft welke trainingsactiviteiten je gaat doen om een sportritme op te bouwen en vast te houden. Je hebt diverse contactmomenten met sportinstructeurs waarin jouw voortgang en geboekte resultaten worden besproken. Zo krijg je bijvoorbeeld een meting waarbij wij jouw lengte, gewicht, BMI, buikomvang, vetpercentage en conditie meten. Je krijgt advies om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Daarnaast train je regelmatig zelfstandig.  Dit alles  houd je zelf bij aan de hand van een stempelkaart, maar houden wij tegelijkertijd ook voor je bij. Succes verzekerd, niet alleen nu, maar ook in de toekomst!