Rev Etnel

Rev xx Personal Trainer

Hi, leuk dat je kijkt op mijn profiel. Mijn passie is om mensen te helpen om hun lifestyle te veranderen. Fitter voelen, pijnvrij bewegen en sportprestatie te verbeteren.

Bij RevFit Trainingsystems help ik cliënten hun doel te behalen door middel van een ruime kennis gericht op gezondheid, pijnvrij bewegen en sportprestaties. Mijn visie is om mensen te helpen zodat zij weinig tot geen beperkingen meer zullen voelen tijdens het bewegen en presteren.

Ik ben een specialist op het gebied van mobiliteit, houding correctie en revalidatie training. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor o.a. het verbeteren van uw uithoudingsvermogen en kan je bij mij ook een stevige boxing-training krijgen. Ik geloof dat niemand ooit uitgeleerd is, dus volg ik regelmatig bijscholingen in binnen- en buitenland. Kortom, met mij als jouw personal trainer bent u gegarandeerd van verantwoord sporten en een goede work-out.

Lijkt het je leuk om samen aan de slag te gaan? Neem dan contact met mij op via rtraining.nl@gmail.com of +31 6 57 99 05 97.