Nick Hiemstra

Nick Hiemstra personal trainer

Hi! Mijn naam is Nick en ik ben eigenaar van Nickshealth. Ik ben ondertussen al meer dan 10 jaar Personal Trainer en Lifestyle Coach. Het is mijn passie om jou te helpen met het behalen van doelen en het doorbreken van plateaus op een duurzame wijze. 

Het is mijn visie om dag in, dag uit mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden op gebied van het mentale, het fysieke en het emotionele. Werken met andermans lichaam is het meest kostbaars wat er bestaat. We hebben er namelijk maar 1 van. Mijn professionele, persoonlijke en effectieve aanpak zorgt ervoor dat al mijn klanten resultaat behalen. Mede doordat ik onvoorwaardelijk betrokken ben bij jouw proces.

Mijn kwaliteit ligt bij het realiseren van lichaamstransformaties waarbij de focus wordt gelegd op het verlagen van je vetpercentage, het verhogen van je spiermassa en het verbeteren van je algehele gezondheid. Het persoonlijke programma wordt opgesteld op basis van jouw huidige situatie: Voeding, blessures, levensstijl, (sport)achtergrond etc.

Mijn klanten omschrijven mij meer dan alleen een trainer. Ik ben tevens hun luisterend oor en trainingsmaatje. Samen zetten wij elke stap vooruit! Alle programma’s vloeien voort uit de wetenschappelijke bronnen, kennis en inzichten die ik heb opgedaan uit Amerika. Binnen de branche zijn het de meest toonaangevende cursussen op gebied van Anatomie, biomechanica, nutrition, energiemanagement etc.

Kortom, binnen het traject sta jij centraal en samen gaan we er alles aan doen om het gewenste resultaat te behalen. Ben je geïnteresseerd in mijn methode? Stuur mij een e-mail naar info@nickhiemstra.com of bel mij op +31653339180