Mark van Paassen Personal Trainer

Mark van Paassen - Personal Trainer

Hi allemaal! Leuk dat jullie een kijkje nemen op mijn profiel. Als je op zoek bent naar iemand die gespecialiseerd is in gewichtsverlies, spieropbouw, mobiliteit en flexibiliteit, revalidatie, chronische lichamelijke klachten (artrose, hypermobiliteit, fibromyalgie, etc.) en rug-, nek-,  schouder-, heup-, en knieklachten dan ben ik misschien wel jouw man! Fitness is meer dan alleen sporten. Wat je buiten het sporten om doet heeft enorm veel effect op jouw fysieke en mentale welbevinden. Daarom probeer ik in mijn begeleiding alle mogelijke relevante aspecten mee te nemen in jouw schema. Hierin is het belangrijk om balans te vinden en om vanuit die basis te werken aan jouw doelen. Ik werk vanuit meerdere trainingsprincipes waarbij met name spiergroei, kracht, mobiliteit, flexibiliteit en uithoudingsvermogen aan bod komen. Daarnaast heeft mijn medische achtergrond als oefentherapeut een grote meerwaarde waardoor je ook met lichamelijke klachten of beperkingen goed bij mij terecht kunt. Deze kwaliteiten neem ik mee in mijn werk als personal trainer en daarom ben ik ervan overtuigd dat ik jou de juiste begeleiding kan bieden in het behalen van je doel. 

Van mijn passie mijn werk gemaakt

Als kind heb ik altijd al een passie gehad voor sport, bewegen en het helpen van mensen. Deze drive heeft er voor gezorgd dat ik van mijn passie mijn werk heb gemaakt. Toen ik zelf begon met fitness wist ik niet waar ik moest beginnen en wist ik ook niet of ik wel of niet goed bezig was. En laat ik nou eerlijk zijn… ik heb in die tijd ook wel af en toe fouten gemaakt. Op gebied van techniek en voeding, maar ook in het vinden van balans in mijn trainingen en dagelijks leven. Daarvan heb ik geleerd en ik zal met mijn begeleiding voorkomen dat andere mensen die fouten ook maken. Ik geloof dat mijn achtergrond als Oefentherapeut Mensendieck en personal trainer een sterke bijdrage zal leveren aan het behalen van jouw doelen. Zo ben ik als oefentherapeut gespecialiseerd in het voorkomen en verhelpen van lichamelijke klachten. Denk hier bijvoorbeeld aan lage rugklachten, schouderblessures, maar ook aan revalidatie na een ongeluk en chronische klachten zoals artrose. Zo pas ik de kennis toe vanuit mijn visie als oefentherapeut in mijn trainingen en begeleiding en ben ik ervan overtuigd dat ik een mooi en volledig pakket aan kan bieden als personal trainer. Ik ben er voor mensen die zich lichamelijk en mentaal beter willen voelen, het extra zetje nodig hebben om te beginnen, vast zitten op een bepaald punt en niet weten hoe ze verder moeten gaan en voor iedereen die behoefte heeft aan meer begeleiding. 

 Dus wil jij:

  • Beginnen met fitness, maar weet je niet waar je moet beginnen

  • Afvallen

  • Spiermassa opbouwen

  • Aan het herstellen van een blessure

  • Leren omgaan met (chronische) pijnklachten

  • Werken aan flexibiliteit en mobiliteit

  • Balans vinden in je trainingen en dagelijks leven

  • Sporten in een vertrouwde en veilige omgeving

Neem contact met mij op via markvppersonaltraining@gmail.com of +31 645991846 dan plannen wij een kennismakingsgesprek in! Ik werk op afspraak op alle dagen behalve donderdag.