Mark van Paassen Personal Trainer

Mark van Paassen - Personal Trainer

Hi allemaal! Leuk dat jullie een kijkje nemen op mijn profiel. Als je op zoek bent naar iemand die gespecialiseerd is in gewichtsverlies, spieropbouw, mobiliteit en flexibiliteit, revalidatie, chronische lichamelijke klachten (artrose, hypermobiliteit, fybromyalgie, etc.) en rug-/nek-/schouder-/heup-/knieklachten dan ben ik dé personal trainer voor jou.

Ik geloof erin dat mijn kracht bestaat in het combineren van mijn werk als personal trainer én als oefentherapeut. Als oefentherapeut heb ik geleerd om de kwaliteit van bewegen te analyseren en verbeteren, doelgericht te werk gaan en oplossingsgericht te denken. Als personal training weet ik de juiste trainingsmethodes toe te passen en persoonlijk advies te geven op voeding en beweging.

Daarnaast heeft mijn medische achtergrond als oefentherapeut een grote meerwaarde waardoor men met lichamelijke klachten of beperkingen goed bij mij terecht kan. Mensen zonder lichamelijke klachten kunnen ook goed bij mij terecht. Deze kwaliteiten neem ik mee in mijn werk als personal trainer en daarom ben ik ervan overtuigd dat ik iedereen de juiste begeleiding kan bieden in het behalen van zijn/haar doel(en).

Neem contact met mij op via markvppersonaltraining@gmail.com of +31 645991846 dan plannen wij een kennismakingsgesprek in! Ik werk op afspraak op alle doordeweekse dagen.