Laura Pels Personal Trainer

Laura Pels - Personal Trainer

Hi allemaal,  ik ben Laura Pels en ik ben founder van FITHOUSE: een next level personal training company gebaseerd in Amsterdam. Als NASM-gecertificeerde fitness professional heb ik meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van beweging, voeding & mindset. Naast mijn werk als personal trainer, dance instructor & health coach was ik 12,5 jaar lang marketing manager voor Les Mills in de Benelux: een internationaal fitness bedrijf dat marktleider is in group fitness experiences. Ik besloot in 2017 om mij volledig te richten op mijn passie: het 1-op-1 begeleiden van cliënten als personal trainer. Zo werkte ik als personal trainer voor 3SIXTY5: een high end personal training company in Amsterdam en omgeving, waar ik mezelf verder heb ontwikkeld via training-on-the-job en interne opleidingen. Ook ben ik naar Los Angeles gegaan, waar ik veel leerde van wereldberoemde personal trainers als Jørgen de Mey (trainer van o.a. Angelina Jolie) & Gunnar Peterson (trainer van de Kardashians). Cliënten komen in eerste instantie bij mij voor een fysiek doel, maar uiteindelijk gaat het om wat er van binnen met iemand gebeurt. Het zelfvertrouwen dat cliënten opbouwen door doelen te bereiken die eerst onhaalbaar leken, geeft mij de grootste voldoening die er bestaat. Elke keer weer. Het is mijn passie en drijfveer om elke cliënt op een positieve manier tot ongekende resultaten te coachen. Mijn overtuiging is dat wanneer je je zelfverzekerd, sterk en gelukkig voelt, je gaat uitblinken in alle gebieden in je leven.

Op dit moment ben ik gespecialiseerd in het trainen van vrouwen tussen 20 en 45 jaar. Vanzelf trok ik steeds meer vrouwelijke cliënten aan: zij maken momenteel het grootste deel uit van mijn portfolio. Vrouwen die allround fit willen zijn of vrouwen met een heel specifiek doel, zoals rondere billen. Fun facts: ik neem regelmatig online workouts op voor de SportCity app, dus ook daar kun je mij tegen komen. Daarnaast heb ik een speciale formule ontwikkeld voor ‘Booty & Abs’ lessen: deze groepslessen geef ik ook bij SportCity op de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam!

Mijn persoonlijke missie is om zoveel mogelijk vrouwen fitter, zelfverzekerder en gelukkiger te maken. Mijn kracht ligt in mijn empathisch vermogen en positieve energie. Ik kijk heel erg naar wat jij als persoon nodig hebt en bouw de trainingen (indien nodig) langzaam op. Ik weet precies wat vrouwen willen als het gaat om trainen en haal er veel plezier uit om hen te helpen naar een gewenst resultaat. Ik hoor vaak dat cliënten mijn positieve energie fijn vinden en ze voelen zich op hun gemak bij mij. Een gezonde geest is heel belangrijk voor het drukke ‘high demanding’ bestaan van mijn cliënten. Trainen werkt motiverend: het beïnvloedt de rest van de dag op een positieve manier. Weerstand in je gezondheid gaat je ook geestelijk veel brengen, weet ik uit ervaring.

Zin om samen aan de slag te gaan? Neem dan contact met mij op via laurapels@hotmail.com of +31633991691. Ik werk op afspraak.