Bas de Jong

Bas de Jong - Personal Training

Hi, ik ben Bas. Wat leuk dat je op mijn profiel kijkt. In het jaar 2019 besloot ik mijn woonplaats Nijmegen achter me te laten en mijn weg te vinden in Amsterdam. Ik dacht, “grote ambitie, grote stad.” Gedreven door een onwrikbare ambitie om mijn passie voor fitness en sport op het hoogste niveau te etaleren. 

Mijn verlangen om te excelleren binnen deze levendige nieuwe omgeving was de brandstof voor deze nieuwe fase. In deze reis heb ik bij verschillende toonaangevende high-end gyms mijn expertises mogen verbreden om vervolgens vanaf het prille begin betrokken te zijn bij de opening van SportCity aan de Cornelis Schuytstraat. Wat uiteindelijk heeft geleid tot de oprichting van BECOME in 2021. Een onderneming gevoed door mijn eigen unieke kijk op de sportwereld.

Mijn doel is het creëren van een platform waar cliënten en trainers onder begeleiding het pad kunnen bewandelen naar het verwezenlijken van persoonlijke doelen! Door een combinatie van doelgerichte krachttraining en doeltreffende functionele oefeningen, werken we aan een betere houding en sterker postuur. 

Bij mij draait het niet enkel om fysieke prestaties; het gaat om het creëren van een mindset van doorzettingsvermogen en overwinning.

Ik ben alle dagen beschikbaar op afspraak. Je kunt me op Instagram vinden @become_amsterdam of telefonisch contact met me opnemen via +31653829897