tim-photoguy-FPS7a7XQZ0w-unsplash

Geniet gezond

Café Cornelis

Café Cornelis

Dat gezond ook lekker kan zijn, proef je bij Café Cornelis. Hier kun je terecht voor een goede kop koffie, detox sapjes, lekkere lichte lunch opties en healthy snacks. Neem plaats met een krant of magazine en kom even tot rust.

Voor je dagelijkse portie vitaminen hebben wij verschillende smoothies, shakes en cold pressed super sapjes van SuperFoodGuru. Start de dag met een smoothiebowl of verse granola met yoghurt. Trek gekregen van je work-out? Er staat een soepje met brood en hummus voor je klaar. 

Als je zin hebt in iets extra’s bij je koffie, trakteer jezelf dan op de (h)eerlijke treats & sweets van Sharp Sharp. Vrolijk word je van deze kleurrijke verwennerijen. Bovendien zijn ze biologisch, plantaardig en glutenvrij (en daar merk je niks van). Banana bread of haverrepen zijn goede tussendoortjes.

Alle gerechten op de kaart zijn biologisch en vegetarisch. Licht verteerbaar, voedzaam én gezond. Kortom, voeding die bijdraagt aan een gezonde lifestyle, maar die vooral heel erg lekker is.

Voor je work-out, na de sauna of gewoon omdat je in de buurt bent; je bent altîjd welkom bij Café Cornelis.

Lid worden

Een high- of low-intensity workout, altijd de juiste persoonlijke begeleiding en tot rust komen in onze wellness. Met het SportCity Cornelis Schuyt membership heb je altijd onbeperkt toegang tot al onze faciliteiten.